Wednesday, August 17, 2011

Ni K-pop ke Karipop?? EHH!!! BORIAPOP LAH NI.. HAHAHA

May the peace, mercy and blessings of Allah be with you
Annyeong haseyo

Pagi tadi aku facebook-ing then aku jumpa this video. And I was like OH MYYY GEE, sucks! >.< Macam boriapop jer aku tengok.


As you know, aku ni kan so-die-hard-fans-kpop. So, bila aku nampak video  Max24:7 mula lah mulut aku ni nak sumpah seranah. Deyhhhh, nasib baik puasa. Kalau tak memang aku hentam habis2 mamat-mamat korean wannabe ni.

If korang tengok video ni, seriously boleh limapolohlima kali muntah hijau berdarah. Lyrics mmg sucks, choreography is really really really sucks! Dah lah group member ramai, macam boleh buat boria. BORIAPOP!!! HAHAHAHA. Choreography Max 24:7 macam Hi-5 yg ajar budak tadika menari. I can dance better than Max 24:7 lah.

Hi5 is better than Max24:7

Seriously, aku habis kan masa selama 5:06min untuk tengok video ni -.-'. Yang tak boleh blah, nama nak cute berbagai. Fifie lah, A'ar lah, then Tameen lah. Tameen??Fine! nak tiru nama Taemin from SHINee ke?? So gay lah.

Sexy nyewww~!!!Hahaha.. Nak tunjuk body biar lah ada six pax. Sengal!

Alololo..cutenyewwwww!! Rasa macam nak lempang sekor2.

Dear Max 24:7 and Aesar Mustafa, please don't ruin our music industry. Please  lah train diri korang selama 4-8years ke, then buat plastic surgery ke before debut ok :). If korang nak buat ala-ala kpop, please lah buat yg better or setaraf dgn quality idol-idol kesayangan kami di Korea tuh. Malulah kalau korean tengok Max 24:7 ni.

Haaa semput~ tengok video Max 24:7 yg almost 800 org dislikes
Padan muka! HAHAHAHA *gelak jahat




4 comments:

Syazwani Zamri said...

dah naik seribu lebih we.. =P

Ain Sabri said...

haa tau xpe.. mlm td aku tengok dah kat 2ribu..

colourfuldandelion said...

hahaha,klu nk smbung boo,kita pakat boo lepas puasa wehhh,,,tapi mcm xtvt dorang da slow lpas event kt kl ari tuh,,hak2!

Ain Sabri said...

kak saq:hahaha..klo dorg buat showcase, jom kte pkat2 baling telur. adoi,klakar lah..