Wednesday, June 29, 2011

Jehan Miskin suruh aku nyanyi lagu Nobody, ghasak abessss~

May the peace, mercy and blessing of Allah be with you
Annyeong haseyo

Last Saturday, aku pergi Berjaya Times Square, aku duk kecoh2 kat mak aku. 

Aku: Along nak pergi jugak, astro ada bagi tiket free Beast Fanmeeting
Mak: Tak kan nak pergi sorang2, bawak adik tuh
Aku: Aloooooo, yela yela &*(@$@$%*

Actually, Astro ada buat recording Kpop Hitz Talent Show. Nak tau tak? Rupanya Jehan Miskin jadi host program ni. Aku main redah je, mana lah aku tau Jehan host nya. Ada aku kesah pulak siapa host nye,aku datang program tuh sebab aku nak tiket Beast jer.HAHA! Kalau tak, memang takde nye aku nak pergi sana tunggu sampai petang sampai lenguh kaki aku ni. Nanti tengok lah ye program tuh, kot2 ada nampak muka aku ke lobang idong aku ke, calling i okeeeeeyyy~
Jehan Miskin duk kemain berborak dengan kiteorg
Dia ckp "mcm ni lah shooting adik oi..blahblahyadayada"
Dia oke lah, peramah org nya..well, retissss kan~


Jehan: alaa u all bukan nya datang nak tengok i, u all nak tiket Beast je kan
Aku: Memang lah *dgn kuat nya tanpa segan silu HAHAHA (jahat nya aku) tapi kitaorg datang nak tengok abg Jehan jugok! hehehe :P (ambik hati jep)

Aku duk situ sampai abes dorang shooting, akhirnya tiba jugak dorg nak bagi a pair of tickets Beast yg VIP OKE!! Jehan cakap tiga orang yg dapat jawab soalan dia kena perform then orang ramai akan jd judges dgn bagi cheer paling kuat kat yg paling best. Aku dapat jawab! 

Dengan rela hati aku pergi depan stage tapi aku macam org parkinson =.= sebab nervous and penat menjerit. Jehan suruh kami 3orang nyanyi chorus Nobody. Aku pon apa lagi abes aku ghasak lagu tuh, danggggggg! tak ramai org sorak tuk aku (sakit hati). Yang 2orang lagi tuh dorang bawak geng dorang, biasalah mesti lah geng dorang sokong dorang sambil terjerit2 mcm orang giler. Aku bawak adik aku je, dorang mana nak jerit2, malu kata nya. Malu wakluuuuuu~ kat rumah boleh pulak korang terjerit2 macam Tarzan.

Akhirnya, balik lah aku dengan hati yang merana sebab tak dapat tiket free. Bubye Beast, tsk tsk tsk :( apa yang aku dapat PENAT dan KAKI MELECET. Dah lah monorel rosak WTF lahhhhhhhh... Bawak adik2 aku yang bising, leceh betol. Rasa nak menangis pon ada, kenapa lah nasib aku malang sgt aritu.. ish, tak pelah takde rezeki nak buat macam mana. 

Tapiiiiiiiiiiii, aku ada dapat tiket MTV World Stage dari Twisties ! Wohooooo :D 24th July,I-city here I come. Beast ada perform nanti, yeay!!! :D

Siapa berani nak lawan dengan aku? Takot lattewwww..Jom kita lawan kat sini. Haaa masuk masuk ! hahaha:D

2 comments:

Syazwani Zamri said...

Fuyooo....
nak2.. nak jugak! haha

Ain Sabri said...

nak jumpa Jehan miskin ke?? haha
nnt 2minggu lg die shooting kt SACC Mall.. p la sne..