Friday, June 3, 2011

Kekecohan di Klang Parade

May the peace, mercy and blessings of Allah be with you
Annyeong haseyo :)

Hari ini, tercapai jugak hajat aku nak main Bowling dgn Karaoke *terharu :') (drama queen btol,pftt)
Geng van sekolah :P
<3Aku
<3Adik aku
<3Syera
<3Ilham
<3Limah
<3Elin
(sorry mek,kiteorg g tanpa ko..sobsob)

Dalam pukul 10.30, kiteorg sampai lepas tu terus pergi kt tmpat bowling..hape tah nama tempat bowling tuh
Kesah pulak aku kan nama tempat tuh..HAHA


Sebelum main bowling, pergi tandas dulu.. siap tangkap gambar lg..hadoii camwhore betol..HAHA
Da touchup2, berbedak2 macam tepung gomak baru lah kiteorg pergi masok main.
Wa cakap lu penuh time tuh. Pagi2 pon dah penuh. Retisss nak main pon tak boleh..


Tengah tunggu turn..Bosan! Posing maut jap..Bajet la Am ni duk snap pic pegang bola..Larat plak ko ea..HAHA
Ada macam retisss tak aku posing??HAHAHA :P *perasan


Cer teka mana kasut aku?? cer teka cer teka.. Aku sendiri pon tak tahu mana kasut aku..haha
Agak nya yang paling bagak tu kot.. kot laaaa.. Kaki gajah..muahaha
Meh layan pictures


Pergh! putih muka kena flash..Alamak! no camera plissssshhh *bajet diva


Aku pon nak muncung macam itik jugok! haha


Sweet kan aku??huahua.. :3


Pe tongkat2 dagu ni?? W.I.C.K (wakluuuu~ ingt comel ke?)
Aku suka la word W.I.C.K ni..Thanx to cik epal :)


Ni baru comeyyyyy lotteeee kotttt.. Mak suka nyah..huahua :D

Aku rasa geng kita jela paling kecoh kt situ..
Havoc doe Klang Parade korg buat..huahua

Lepas main bowling, kiteorg pergi karok kejap.. Nyanyi lagu Bruno mars dgn Wonder girls gitu
Bajet fans Wonder girls la jap sebab aku dah pakai baju purple ni kan..hehe
Then, melahap McDonald jap
Lepas Zohor, balik la kami, masing2 kepenatan..bajet penat  macam korg plak bawak kete
Eh, ingat tak "shaddap u!" (dalam kete) hahaha.. lawak!
Kecoh betol mamat yg bwk kete tuh nak hon2 aku pulak..

Siapa menang main bowling tuh?? Jeng jeng.. Limah !
Kak limah, apa kau buat haaa selama kiteorg takde..kau ajar budak tadika kau main bowling ke hape..hahaha
Markah aku berapa??shhh! rahsia jela..hihi

Lepas main bowling dgn karok, aku pergi shupping dgn family aku..
Dapat kasut baru sebijik! hihi Thank you Abah <3

Jom pergi Midvalley esok!! :D
Keluar lagi aku ni..aih perabih duit jer
Tapi ada aku kesah! haha

4 comments:

syira slyfix (: said...

waaa .
sweet memory .
(:

Ain Sabri said...

hehe.. mmg sweet pon..
dpt keluar dgn member.. :D

Syahirah Shaari said...

hehe
sweet latewww

Ain Sabri said...

sweet ler.. haha :D